Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:58  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Catorze alumnes de l'Institut de Montmeló participen en el programa especial 8M de Ràdio Montmeló

 • Montmeló Sona per la Igualtat

  Montmeló Sona per la Igualtat

 • 8M: Preparació del taller de ràdio

  8M: Preparació del taller de ràdio

 • 8M: Lectura del manifest feminista al locutori

  8M: Lectura del manifest feminista al locutori

 • 8M: Lectura del manifest feminista al locutori

  8M: Lectura del manifest feminista al locutori

8/3/2022

El magazín informatiu Montmeló Sona s'ha sumat a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Montmeló, amb la realització d'un programa especial on les principals protagonistes han estat les alumnes de l'Institut de Montmeló.

Catorze alumnes de 2n de l'ESO de l'INS Montmeló han participat activament en un taller de ràdio que ha estat l'eix principal del programa informatiu especial 8M de Ràdio Montmeló. Aquest especial Montmeló Sona s'ha iniciat amb un davantal sobre els orígens de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. I a continuació amb una entrevista a la Triu Fernández i a les alumnes de 2n de l'ESO que han explicat el projecte que l'Institut ha portat a terme sobre Dones oblidades. En aquest treball s'ha posat de manifest la desigualtat entre homes i dones concretament en el nom dels carrers de Montmeló.

A continuació ha estat el torn de la regidora d'Igualtat i feminismes de l'Ajuntament de Montmeló, Mar Hernández, qui ha detallat les activitats organitzades pel dia d'avui a Montmeló i com es treballen les polítiques de gènere a la institució local.

Per finalitzar el programa, les catorze alumnes de l'Institut que han executat el projecte Dones Oblidades han passat a llegir íntegrament la Declaració institucional del 8 de març de 2022.

Tant les alumnes com les professores que han coordinat el projecte i el taller de ràdio s'han mostrat molt satisfetes amb aquesta primera experiència radiofònica. Des de l'emissora es desitja que aquesta sigui tan sols la primera presa de contacte amb l'Institut i que ben aviat es realitzin tallers i col·laboracions amb altres joves de l'INS Montmeló que ho desitgin.

El programa es pot sentir a través del web radiomontmelo.cat  o a les diferents xarxes socials i plataformes existents.

 

Ràdio Montmeló

Les activitats reivindicatives per aquesta tarda també comptaran amb la presència del col·lectiu jove de Montmeló. Us recordem que en cas de pluja, s'emplaça a totes les persones interessades a assistir-hi a la Sala Polivalent, a partir de les 17.30 hores.

La tarda es completarà amb la interessant xerrada-col·loqui sobre dona i esport organitzada per la Penya Blaugrana de Montmeló. Sota el nom "Noves referències a l'esport", l'escriptora Anna Ballbona moderarà una tertúlia que comptarà amb la presència de Sor Lucia Caram, Maria Teixidor, Maria López Pintado i Judit Núñez. Aquesta xerrada es farà a la Sala de la Concòrdia a partir de les 19.45 hores.Data de modificació: 08/03/2022 15:06:33