Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:28  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Clara Peya presenta el seu àlbum “Perifèria” a la Sala Polivalent de Montmeló

  • Clara Peya presenta "Perifèria"

    Clara Peya presenta "Perifèria"

  • Clara Peya amb l'espectacle de dansa Aüc, a la Polivalent, l'any 2018

    Clara Peya amb l'espectacle de dansa Aüc, a la Polivalent, l'any 2018

10/3/2022

La pianista i compositora Clara Peya ve aquest diumenge 13 de març a Montmeló per presentar el seu onzè àlbum "Perifèria". Aquesta és la segona vegada que l'artista visita la sala. L'any 2018 va presentar l'espectacle de dansa Aüc. 

Clara Peya és una artista irreverent i difícil de classificar. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l'art com a eina de transformació social. Guardonada amb el Premi Nacional de Cultura el 2019, és considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores del moment, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per a compondre i escriure cançons.

El pròxim diumenge 13 de març a les 19 hores a la Sala Polivalent, podrem gaudir de la presentació del seu últim disc, "Perifèria". L'univers de l'artista s'inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem.

Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d'un piano discret. El baix elèctric, la bateria i l'electrònica completen cada cançó de forma crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tant intens com imprescindible.


Podeu reservar les vostres entrades per a tots els espectacles a través del portal www.entrapolis.com o seguir-nos a Instagram a @salapolivalentmo. Us esperem per viure amb vosaltres aquesta i un munt d'experiències que no us podeu perdre. Que no t'ho expliquin!

 Data de modificació: 10/03/2022 20:06:59