Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:59  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Última hora! L'alcalde de Montmeló ha estat segrestat pel Rei Carnestoltes

  • Arribada del Rei Carnestoltes i segrest de l'alcalde Pere Rodríguez

    Arribada del Rei Carnestoltes i segrest de l'alcalde Pere Rodríguez

  • El Rei Carnestoltes i els Set pecats capitals

    El Rei Carnestoltes i els Set pecats capitals

  • Gresca i disbauxa després de proclamar-se nou alcalde

    Gresca i disbauxa després de proclamar-se nou alcalde

24/2/2022

El Rei Carnestoltes i el seu seguici, els Set pecats capitals, han entrat a la plaça de la Vila i han segrestat l'alcalde de Montmeló.

Sobre una moto custom i a ritme d'AC/DC, el Rei Carnestoltes, juntament amb el seu grup de "Pecats", han decidit okupar l'Ajuntament de Montmeló i autoproclamar-se els nous governants de la Vila. Després d'entrar a la Casa Consistorial, han apressat l'alcalde Pere Rodríguez i han proclamat festa indefinida pels pròxims dies.

Tan sols "La Rutina" ha intentat aturar aquest cop d'estat municipal, però el Rei Carnestoltes l'ha fet fora amb gran destresa. No se sap com finalitzaran aquests greus incidents, donat que les forces de seguretat local sembla que també donen suport al nou alcalde de la disbauxa. Fins i tot una policia local s'ha atrevit a cantar el que sembla que serà el nou himne carnavalesc de Montmeló.

El símbol de les tres creus ha estat substituït per l'estrella multicolor del nou Rei local de la disbauxa i la gresca, que ha aprofitat tot l'enrenou per emplaçar a la població de Montmeló a participar a la Rua de Carnestoltes aquest pròxim dissabte 26 de febrer a partir de les 7 de la tarda. Ha promès que també hi haurà ball i música i una gran festa de disfresses pels infants del poble diumenge al migdia.

Així estan les coses al nou Regne de la disbauxa de Montmeló. Continuarem informant en propers butlletins.

 

Visca el nou alcalde, el Rei Carnestoltes!Data de modificació: 24/02/2022 21:05:12