Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:56  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

José Luís Barca presenta el seu llibre 'Revelación'

  • José Luís Barca presenta el seu llibre 'Revelación'

    José Luís Barca presenta el seu llibre 'Revelación'

20/2/2022

L'escriptor montmeloní establert a Parets va presentar aquest passat divendres a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, la seva primera novel·la 'Revelación', una novel·la a cavall entre la història i la fantasia.

 

José Luís Barca és historiador i escriptor. Es va iniciar i aficionar a l'escriptura a través dels jocs de rol i simulació que va començar a practicar al Centre cultural de Montmeló, quan encara era adolescent. Més tard es va llicenciar en història. Aquestes dues passions han donat fruit a la seva primera obra literària 'Revelación', el primer volum de la trilogia 'Hijos de un Dios Mayor'.

 

Barca s'estrena en el món de la novel·la amb una història distòpica que forma la primera part d'una sèrie de tres volums. Es tracta d'una trama ambientada en la II Guerra Mundial i que gira al voltant d'un pilot de les forces aèries angleses que trobarà un artefacte estrany amb el qual començarà l'aventura més important de la seva vida.

 

Revelación, editat per Libros Indie, es pot adquirir al web de l'editorial, a La Casa del Llibre i a la plataforma de venda Amazon. L'editorial Indie ja ha tret fa pocs dies la segona obra de la trilogia.

 

José Luís Barca també ha estat finalista al II Premi Luis Adaro de relat curt i finalista al concurs de microrelats 'Historias de la Guerra Civil' de la Cadena SER. També es pot seguir per Instagram on realitza una sèrie de relats-jocs on els seguidors són els decideixen com serà la història

 

(instagram.com/joselbarcaescritor). Aquest divendres 25 de febrer serà entrevistat al programa d’actualitat “Montmeló Sona” a Ràdio Montmeló.Data de modificació: 24/02/2022 19:32:25