Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:37  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Circ i teatre omplen la Sala Polivalent de Montmeló aquest mes de febrer

  • Winnipeg, el barco de Neruda

    Winnipeg, el barco de Neruda

22/2/2022

Els espectacles “Desprès de tot: De quan prometeu, els bitcoins i el martell de la mort” de la Cia. Psirc, i “Winnipeg, el barco de Neruda”, de la Cia. La Jarra Azul han sigut els protagonistes del mes de febrer a la Sala Polivalent de Montmeló.

 

La Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta aixecava el teló d’aquesta temporada al gener amb un èxit rotund, “Els Brugarol” de Ramón Madaula, que va omplir i fer riure la platea de la Sala Polivalent. Aquest mes de febrer no hem baixat el ritme, i hem pogut gaudir de dos espectacles ben diferents.

 

Primer la representació de l’espectacle de circ “Després de tot: De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort”, el dijous dia 10 de febrer, que ha sigut la culminació d’una residència de dues setmanes de la Cia. Psirc, que han estat creant i preparant els seus pròxims espectacles a la Sala, i abans de marxar, ens han fet una petita mostra del que han estrat treballant aquestes setmanes a Montmeló. Un espectacle ple de llums, música i figures espectaculars que va deixar bocabadats els assistents, que tot i tractar-se d’un espectacle entre setmana, va tenir un gran èxit de públic, sobretot entre els més petits.

 

D’altra banda, aquest dissabte 19 de febrer, hem posat en escena a la Sala Polivalent un espectacle de teatre més tranquil i reflexiu per a tots els públics, “Winnipeg, el barco de Neruda”, de la Cia. La Jarra Azul, i escrita per Laura Martel. L’espectacle, una adaptació de Norbert Martínez de la novel·la gràfica homònima, ens va permetre treure el cap a un passat proper, el moment en que el poeta Pablo Neruda i el ministre d’exteriors del govern Xilè, Abraham Ortega, van obrir les portes del país a més de 2.000 republicans exiliats. Un cant a la llibertat i l’esperança que dona veu a la història de tots aquests exiliats i exiliades que es fan dir “Els fills de Neruda”, i que va emocionar a tot el públic de la Sala Polivalent.

 

La cosa no s’atura aquí, i és que el pròxim diumenge 6 de març a les 12.00h, Xarxa Montmeló ha programat l’espectacle de màgia Lumière, del Txema Muñoz, que ha tingut un gran èxit internacional, i que ara els nens i nenes de Montmeló podran gaudir a la Sala Polivalent. A més, el 13 de març arriba una de les artistes catalanes amb més talent, la pianista i compositora Clara Peya, Premi Nacional de Cultura 2019, que presentarà el seu onzè àlbum, Perifèria.

 

Podeu reservar les vostres entrades per a tots els espectacles a través del portal www.entrapolis.com o seguir-nos a Instagram a @salapolivalentmo. Us esperem per viure amb vosaltres un munt d’experiències que no us podeu perdre. Que no t’ho expliquin!Data de modificació: 24/02/2022 19:32:49