Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:23  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Taller de compostatge casolà

  • Taller de compostatge casolà

    Taller de compostatge casolà

14/3/2022

L’Ajuntament de Montmeló participa en la iniciativa del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, que consisteix en una nova campanya per promoure el compostatge domèstic entre la ciutadania. Per promoure el compostatge domèstic, es farà un taller les tardes del dia 21 i 28 de març, de 18 a 20 hores, en el Centre de Formació i Recursos G2M.

 

Es realitzarà una activitat que anirà a càrrec de l’Escola de Natura del Corredor, on es proporcionarà un compostador als ciutadans inscrits, i la formació necessària per a fer el compostatge a casa. Es realitzarà durant tres sessions formatives i un assessorament telemàtic per als compostaries.

 

El taller està dirigit a habitatges amb jardí o terrasses amb espai suficient per poder col·locar un compostador, de dimensions 80x80 cm aproximadament i un voltejador. Es desenvoluparà en dues sessions presencials els dies 21 i 28 de març al Centre de Formació i Recursos G2M, de 18 a 20 hores . En cas de canvis en el protocol Covid19 es podrà fe de manera telemàtica. Posteriorment es durà a terme una sessió telemàtica de seguiment entre maig i juny, per a resoldre dubtes i intercanviar experiències. Les places son limitades a un màxim de 30 persones, i a les 15 primeres persones inscrites i que el sol·licitin se’ls hi lliurarà el compostador.

 

Us recordem que actualment s’aplica una reducció del 15% a la quota, a aquells contribuents integrats dins la xarxa de compostatge casolà reconeguda per l’Ajuntament. Es pot consultar a l’Ordenança Fiscal n.13 taxa per recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans.

 

Per poder participar caldrà inscriure’s mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a mediambient@montmelo.cat. Més informació al telèfon 935720000 de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.Data de modificació: 23/03/2022 10:51:39