Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:55  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Tercera edició del concurs de relats curts "Escriu-Mó"

  • Tercera edició del concurs de relats curts "Escriu-Mó"

    Tercera edició del concurs de relats curts "Escriu-Mó"

18/4/2022

Què t'inspira el color blau? T'agrada el marró? És cert que el verd ens aporta calma? Llegeixes la premsa rosa? I la groga? Hi ha qui li agrada anar vestit sempre amb colors foscos, d'altres s'estimen més els blancs, els granats, però difícilment el groc... Vivim en un món ple de colors que alhora els identifiquem amb l'amor, la mort, la passió, la dona, la independència, la innocència, la tendresa...

 

CPNL - S'acosta Sant Jordi i a principis de maig, l'Oficina de Català i Òmnium Cultural de Montmeló, volem celebrar els nostres Jocs Florals amb el concurs de relats breus ESCRIU-MÓ per tercer any consecutiu. Aquest cop volem convidar-vos a fer un relat en què aparegui un color, o molts colors, o una història grisa, negra, groga, lila... el que vulgueu. Ben segur que teniu moltes coses per explicar que sempre s'acaben veient d'un color determinat.

 

Fins al 23 d'abril, teniu temps per enviar-nos el vostre relat, un relat que pinti d'un color determinat, que predomini el negre, o el rosa, o el groc... tot depèn de la vostra inspiració, de la història que ens vulgueu transmetre.

 

Si voleu participar-hi, llegiu les bases del concurs i compartiu amb tots aquella idea que us passa pel cap, la història que teniu guardada al vostre ordinador, a la llibreta o en un paper de la carpeta com a artistes que sou.

 

Us hi animeu? Ànims! Deixeu-vos anar i relateu la vostra història.

 

 Data de modificació: 19/04/2022 12:03:03