Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:18  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Obertes les inscripcions a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

  • Mitja 2022

    Mitja 2022

11/3/2022

La presentació oficial de la Cursa es farà a Montmeló, a la Sala de la Concòrdia, el dimecres 16 de març.

 

Diumenge 27 de març, torna la Mitja Marató més popular, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca en la seva 27ª edició, després de dos anys sense poder-se celebrar, i ho fa acompanyada de la cursa dels 6km, amb un límit d’inscrits de 1500 atletes entre les dues curses

 

La Mitja és, un any més, dins el calendari de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme i tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel donarà 1€ a la Creu Roja de Granollers, als que s’afegirà un euro per cada foto a la carpa del “Movimiento Piu”, i es destinaran a programes socials a la comarca. El compromís de la Mitja també porta un any més els entrenaments per la igualtat, on tothom pot preparar-se les proves amb el Club Atletisme Montornès.

 

Aquests són només una part de les activitats que la Mitja ha preparat per aquesta edició, dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 17), conjuntament amb les activitats i accions de sostenibilitat i educació mediambiental. El compromís social de la Mitja s’implica així en l’assoliment d’aquesta agenda de sostenibilitat, amb accions locals, però pensament global.

 

Des d’aquest divendres dia 11 de febrer, les inscripcions ja són obertes. Hi ha un bon número d’inscripcions ja venudes, dels atletes que van decidir al 2020 mantenir-les, per la qual cosa es recomana no esperar al darrer moment per inscriure’s.

A partir de 18 euros, rebràs tots serveis gratuïts de les darreres edicions:  lot de productes Henkel posterior a la cursa i una samarreta tècnica Luanvi en el moment de recollir el seu dorsal i xip, a més dels serveis ja habituals: vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, guardarroba, zona d’escalfament i ampli aparcament a tocar de la sortida.

 

Des de l‘any 2019, la Mitja compta amb noves categories pels atletes més veterans, com a reconeixement a la seva vàlua, esforç i fidelitat amb l’atletisme. Conjuntament amb la Mitja, pots participar de la Cursa dels 6km, amb recorregut per Montornès i Montmeló, ideal per iniciar-se a les Curses en Ruta.Data de modificació: 11/03/2022 14:03:31