Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:17  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló torna a tenir Fira de segona ma i col·leccionisme

  • Fira de segona ma i col·leccionisme

    Fira de segona ma i col·leccionisme

14/2/2022

Torna la Fira de segona ma a Montmeló dos anys després de la primera edició que es va celebrar al novembre de 2019, abans de la pandèmia. La Fira va aplegar 17 parades.

 

La segona edició de la Fira de Segona Mà i Col·leccionisme va tenir lloc el passat dissabte 12 de febrer a la plaça de la Vila i el seu entorn, i va agrupar un total de 17 expositors, que venien tota mena d'articles, inclòs elements de col·leccionista.

 

Malgrat que el temps no va acompanyar, els participants n'han fet una valoració molt positiva de l'organització, i han manifestat interès a participar en la trobada següent, que serà el primer dissabte d'abril.

 

Com a novetat, l'Ajuntament va contractar també un inflable infantil i va disposar d'un petit equip de so per fer més visible i agradable aquest certamen, que va interrompre's per les restriccions per la Covid19, i que tot apunta que podrà continuar desenvolupant-se al nostre municipi. Des del Departament de Promoció Econòmica se n'ha previst un total de 5 edicions aquest any.Data de modificació: 18/02/2022 11:41:42