Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:36  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Bones dades d'ocupació i més ofertes de feina que mai

  • XALOC: Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació

    XALOC: Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació

15/2/2022

El Servei Local d'Ocupació (SLO) va gestionar un total de 87 ofertes de feina l'any passat i gairebé tres quartes parts de les quals han tingut com a resultat la inserció laboral de les persones presentades.

 

Montmeló ha registrat aquest gener una taxa d'atur del 9,48% (de 12,69% per a dones i de 6,48% per a homes), valor que se situa gairebé un punt per sota la mitjana comarcal i quasi 3,5 punts menys respecte el mateix període de l'any passat.

 

El Servei Local d'Ocupació (SLO) s'encarrega de gestionar ofertes de treball per a particulars i d'informar de les subvencions corresponents a les empreses. Durant l'any 2021, es van gestionar un total de 87 ofertes de feina des del SLO. D'aquesta manera hem contribuït a la millora de l'ocupació de la ciutadania del municipi. Al mateix temps, hem ofert subvencions a les empreses que contracten persones de Montmeló, prèvia gestió de l'oferta de feina corresponent.

 

A més de la gestió d'ofertes de feina, informem i orientem, ajudem a trobar centres de pràctiques, ensenyem canals, tècniques i recursos per a la recerca, i plantegem tallers i formacions diverses durant tot l'any.

 

Tant si estàs a l'atur com si estàs treballant, si busques feina o et cal suport per a alguna gestió, contacta amb el Servei Local d'Ocupació de Montmeló, t'atendrem ràpidament (temps de resposta inferior a una setmana) i t'acompanyarem en el teu procés de recerca de feina de forma personalitzada. I ara mateix comptem amb un nombrós taulell d'ofertes de feina.Data de modificació: 17/02/2022 20:16:08