Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:57  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló confinada durant una setmana

  • Ràdio Montmeló confinada!

    Ràdio Montmeló confinada!

16/2/2022

A causa del confinament del personal tècnic i de locució de la Ràdio, els programes de l'emissora local d'aquesta setmana no s'emetran.

Montmeló Sona i Micro en acció, els dos programes setmanals de Ràdio Montmeló no s'emetran durant l'actual setmana a causa del confinament per Covid del tècnic i locutor de l'emissora.

Micro i acció, el programa de cinema, es va estrenar el passat 9 de febrer amb una entrevista amb Jaume Vilaseca i amb un especial sobre els premis Goya. Dimecres vinent tornarà a sonar, ja que ben segur que l'Aitor Guerra, conductor del programa, tindrà moltes coses a parlar, especialment de l'històric Os d'Or aconseguit a la Berlinale 2022 per la directora catalana Carla Simón amb la seva segona pel·lícula 'Alcarràs'.

Per la seva banda, el magazín Montmeló Sona que s'havia d'emetre demà divendres 18 de febrer, també tornarà a estar en antena per tractar els temes de l'actualitat de Montmeló com ara la presentació del llibre 'Revelación' de l'escriptor local Jose Luis Barca i els actes d'aquest cap de setmana, especialment la xerrada sobre l'anèmia de Fanconi que tindrà lloc aquest diumenge dia 20.

La Ràdio local que va començar la seva emissió el passat 17 de desembre de 2021 es troba en un moment d'expansió i ampliarà notablement la seva programació durant els mesos que venen amb diferents espais i noves col·laboracions. Anirem informant puntualment de cadascuna de les estrenes.

Recorda, Ràdio Montmeló totrnarà a sonar la setmana vinent, si l'Òmicron ens ho permet. Com sempre diem, ens pots escoltar a través de la web www.radiomontmelo.cat o bé a les plataformes Spotify, Ivoox i Google Podcasts.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres pots enviar un correu a radiomo@montmelo.cat o bé un whatsapp al telèfon 637 15 07 02 i es posarem en contacte amb tu.

 

Us hi esperem. Ràdio Montmeló, la teva ràdio!

 Data de modificació: 22/02/2022 09:55:47