Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:45  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja podeu escoltar un nou "Montmeló sona!" de Ràdio Montmeló

  • Montmeló sona !

    Montmeló sona !

11/2/2022

El programa d'aquest divendres commemora el Dia Mundial de la Ràdio que se celebra diumenge 13 de febrer.

 

L'espai habitual 105.5, dedicat a la Ràdio dels 80, presenta novetats. A partir del programa d'avui, Maria Costafreda serà l’encarregada de dirigir aquesta secció i en aquest programa una bona estona amb Lola Robles, periodista local que va col·laborar a Ràdio Montmeló ara fa més de 30 anys.

 

L'espai dona pas a l'informatiu Crònica, amb les notícies més destacades de la setmana a Montmeló i amb el repàs per les activitats culturals més properes.

 

En el nostre apartat d'entrevistes avui tindrem a la nostra emissora al Mag Lari!. Però en aquesta ocasió no ens parlarà de màgia, sinó de l’exposició que aquesta tarda inaugura al Museu de Montmeló de la qual ja hem parlat aquestes setmanes. En Pere Fontanet, el nostre especialista en espectacles xerrarà amb el Mag Lari perquè volem saber que és “God of Pop”.

 

Abans de finalitzar el pograma, tindrem les nostres recomanacions de teatre i cinema i una segona edició del concurs del programa.

 

Tot això i alguna cosa més és el contingut que ens espera en aquest Montmeló Sona d'avui 11 de febrer de 2022!

 Com funciona el concurs ?

 

La setmana passada vam iniciar aquest concurs de participació que vol premiar la fidelitat de l'audiència del programa. La mecànica és molt senzilla: es tracta de contestar a una pregunta sobre un tema  que s'hagi tractat. Teniu temps fins dimecres vinent per contestar mitjançant el correu electrònic: radiomo@montmelo.cat o bé a través d'un whatsapp o nota de veu al telèfon de la ràdio, 637 150 702.

Cada resposta obtindrà un número i  es farà un sorteig entre totes les persones que hagin encertat la resposta. El premi són de dues entrades per anar a veure l'obra teatral Winnipeg, el barco de Neruda, que es farà a la Sala Polivalent el dia 19 de febrer.

 


 

Ens pots escoltar a través de la web www.radiomontmelo.cat o bé a les plataformes Spotify, Ivoox i Google Podcasts.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres pots enviar un correu a radiomo@montmelo.cat o bé un whatsapp al telèfon 637 15 07 02 i es posarem en contacte amb tu.

 

Us hi esperem. Ràdio Montmeló, la teva ràdio!

 Data de modificació: 17/02/2022 15:17:52