Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:44  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El Circuit duu a terme importants millores a les seves instal·lacions

 • Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)

  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)

10/2/2022

Després de dos intensos mesos de treball s’ha finalitzat una primera fase de modificacions. L’ambiciós projecte es donarà per acabat a l’estiu.     

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya es troba ja ultimant preparatius per donar pas a l'activitat a pista novament. Des de desembre de 2021, el traçat mundialista s'està sotmetent a múltiples millores en diverses zones de les seves instal·lacions. Amb una gran part ja finalitzada, hi ha unes altres que s'aniran compaginant amb el vigent curs esportiu fins a l'estiu.
 
Canvis a la pista

 • Entre els canvis més significatius i evidents es pot destacar un punt concret de la pista, el revolt 4. Com a mesura de seguretat, s'ha ampliat l'escapatòria d'aquest revolt per als pilots.
 • També s'ha substituït la tanca del pit-lane, fent un lloc més segur per a equips, oficials i participants que es troben habitualment allà.
 • Com cada any, s'han efectuat altres millores més comunes com un piano renovat al tercer gir, la instal·lació d'un nou sistema de protecció de les barreres de pneumàtics anomenat “conveyor belt” o l'eliminació del “astro turf” de pràcticament totes les zones.


Canvis al pàdoc

 • La zona del pàdoc és un altre dels epicentres d'atenció. Allà, a finals de l’any passat es va dur a terme una reforma integral dels lavabos de les torres.
 • També s'està modificant el paviment del mateix pàdoc, instal·lant un sistema nou de drenatge i obtenint així mateix noves canalitzacions per a les telecomunicacions. Atès que es tracta d'una extensió molt gran de terreny, aquest projecte en concret s'ha dividit en tres fases que s'aniran desenvolupant fins a aquest estiu.
 • S'ha instal·lat un doble separador d'hidrocarburs, un dipòsit que separa aquests elements de l'aigua i que suposa un altre avenç en sostenibilitat.
 • Les portes de cadascun dels garatges també seran canviades en la façana interior que toca al pàdoc, tal com ja es va fer amb les exteriors del pit-lane. Aquestes portes seran mecanitzades i lleugerament més amples que les anteriors.

 
Altres elements
A banda de les obres i les modificacions ja esmentades, el traçat mundialista afegirà també alguns elements que completen la millora i l'efectivitat de la seva activitat diària, com la implantació de noves càmeres per la pista.Data de modificació: 10/02/2022 15:18:25