Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:31  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El magazín informatiu "Montmeló sona!" de Ràdio Montmeló, aborda el tema del càncer en el programa del 4 de febrer

  • El dr. Antoni Agudo parlarà dels estudis epidemiològics sobre càncer a Ràdio Montmeló

    El dr. Antoni Agudo parlarà dels estudis epidemiològics sobre càncer a Ràdio Montmeló

  • Montmeló sona !

    Montmeló sona !

4/2/2022

Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer, El programa setmanal "Montmeló sona!", tractarà el tema del càncer a fons, des del vessant científic i preventiu i també es parlarà de les cures i el suport a les persones malaltes i als seus familiars.

Per parlar de com reduir l'impacte del càncer a Catalunya a través de la prevenció, hem de parlar inexorablement de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i del departament d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer (DEPC). Per això, Ràdio Montmeló compartirà micròfons amb el reconegut epidemiòleg Antonio Agudo, montmeloní que desenvolupa la seva tasca a l'Institut Català d'Oncologia com a epidemiòleg, des de fa ja molts anys. El Dr. Agudo explicarà quina és la feina que du a terme a l'ICO i com està el panorama de la investigació al nostre país.

El programa també tractarà el càncer des del vessant més pal·liatiu i d'ajuda cap a les persones que ho pateixen i també cap a l'entorn familiar. I per això entrevistarà a Carme Grau, representant d'una institució que va néixer fa quinze anys amb l'objectiu de fer costat i donar atenció psicooncològica integral als malalts de càncer i als seus familiars en el Vallès Oriental. Es tracta de la fundació Oncovallès.

 El programa d'aquest 4 de febrer comptarà amb els seus apartats habituals: una interessant xerrada sobre la ràdio local dels '80 amb Carme Manuel, l'informatiu Crònica amb les notícies locals i l'agenda d'activitats culturals, i els espais de col·laboració de cinema i espectacle de cada setmana.

A més, aquest programa encetarà un concurs de participació que vol premiar la fidelitat de l'audiència del programa. La mecànica és molt senzilla: es tracta de contestar a una pregunta molt fàcil sobre un tema dels que s'hagi tractat. Tindreu temps durant tota la setmana per contestar mitjançant el correu electrònic: radiomo@montmelo.cat o bé a través d'un whatsapp o nota de veu al telèfon de la ràdio, 637 150 702.

Cada resposta obtindrà un número i divendres vinent es farà un sorteig que es retransmetrà en streaming. Entre totes les persones que hagin encertat la resposta se sortejarà un premi de dues entrades per anar a veure l'obra teatral Winnipeg, el barco de Neruda, que es farà a la Sala Polivalent el dia 19 de febrer.

 


 

Ens pots escoltar a través de la web www.radiomontmelo.cat o bé a les plataformes Spotify, Ivoox i Google Podcasts.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres pots enviar un correu a radiomo@montmelo.cat o bé un whatsapp al telèfon 637 15 07 02 i es posarem en contacte amb tu.

 

Us hi esperem. Ràdio Montmeló, la teva ràdio!

 Data de modificació: 04/02/2022 10:41:29