Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:28  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

L’espectacle de circ “Desprès de tot: De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort” s’avança al 10 de febrer

  • “Desprès de tot: De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort”

    “Desprès de tot: De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort”

3/2/2022

Per causes sobrevingudes, l'espectacle de la Cia. PSIRC, "Després de tot: De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort", que s’havia programat pel divendres 11 de febrer finalment s’avança al dijous 10 de febrer a les 18.00h.

 

Durant 2 setmanes la companyia de teatre Psirc ha estat realitzant una residència artística a la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta, per tal de preparar els seus pròxims espectacles. Aquesta estada a la Sala havia de concloure el divendres dia 11 de febrer, amb una mostra pública d’una part dels espectacles que han estat preparant aquets dies. Per causes sobrevingudes, finalment l’espectacle s’ha hagut d’avançar al dijous dia 10 de febrer, mantenint el mateix horari, a les 18.00h de la tarda.

 

Lamentem les molèsties que això hagi pogut ocasionar a tothom qui havia reservat la seva entrada pel divendres. Les entrades adquirides per la sessió de divendres seran igualment vàlides per la sessió de dijous. L’espectacle és gratuït, i podeu reservar les vostres entrades a través de la web d’Entrapolis. 

 

Esperem que pugueu gaudir de la presentació d’un dels episodis de la saga “Desprès de tot”, amb l’episodi “De quan Prometeu, els bitcoins i el martell de la mort”, que es pregunta com seríem enmig d'un pantà, acompanyats de mosques i perruques, cigonyes i sabates, ulleres de sol i l'eco d'una òpera que es repeteix constantment? Un espectacle de circ per a tots els públics que segur que no us deixarà indiferents.

 

  • Gratuït | Aforament limitat | Mesures Covid
  • Reserva prèvia a www.entrapolis.com
  • Org. Sala Polivalent La Torreta


Data de modificació: 03/02/2022 20:32:03