Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:09  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Oficina de Català i el supermercat Bonpreu de Montmeló tornen a fer jugar el poble

  • Posa't en joc

    Posa't en joc

12/2/2022

No fa gaire anys, abans de la pandèmia, quan se sortia al carrer sense cap tipus de restricció a comprar, a passejar... l’Oficina de Català, juntament amb l’establiment Bonpreu (antigament era Bonpreu-Esclat) van organitzar un concurs per jugar amb la llengua, per ampliar vocabulari, per posar a prova els clients.

 

Novament s’inicia el concurs de Posa’t en joc en què cada 15 dies es penjarà pel supermercat una pregunta sobre alimentació, cultura, llengua... per convidar a jugar en català a tothom qui vulgui participar-hi.

 

Els clients, en fer la compra i passar per caixa, poden agafar una butlleta que hi haurà a l’entrada per contestar la pregunta de la quinzena, afegir-hi les dades personals i tirar-la a l’urna del concurs la resposta.

 

El joc comença el 14 de febrer i acaba el 9 d’abril, cada 15 dies s’obrirà l’urna per fer el recompte de les butlletes que hagin encertat la resposta i entraran en el sorteig per veure qui guanya un lot de productes de l’establiment Bonpreu.

 

Amb aquesta proposta, la llengua, la cultura i el poble s’uneixen per jugar un cop han fet la compra.

 

L’establiment Bonpreu és un més dels establiments col·laboradors que s’han adherit al programa de la Generalitat del Voluntariat per la llengua amb l’objectiu de fer present el català en el comerç local.

 Data de modificació: 16/02/2022 18:39:13