Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:31  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Noves subvencions per a la contractació de personal del municipi

  • MEFO 2022

    MEFO 2022

1/2/2022

Un any més, l’Ajuntament de Montmeló ha aprovat una nova convocatòria de bases de subvenció, a la qual s’hi poden acollir les empreses que hagin fet una nova contractació d’una persona inscrita tant al SOC com al Servei Local d’Ocupació, prèvia gestió de la corresponent oferta de feina a través del referit Servei.

 

El Servei Local d’Ocupació forma part de la Xarxa Xaloc, d’àmbit provincial (xaloc.diba.cat), i disposa eines informàtiques avançades per a la gestió de qualsevol oferta de feina. Pels protocols de la Xarxa, cada persona s’ha d’inscriure al seu municipi de referència, i posteriorment els tècnics poden accedir a la base de dades de candidats de tota la província, si els cal, de manera que les empreses puguin disposar d’un nombre adient de candidats.

 

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament dona un incentiu més a totes les empreses que apostin per un servei públic de qualitat a l’hora de cobrir les seves places vacants, afavorint però específicament a les persones de Montmeló que estan inscrites al Servei Local d’Ocupació i que han estat enviades prèviament com a candidates en el marc de la gestió d’una oferta de feina.

 

Les subvencions preveuen una ajuda econòmica més gran en el cas de contractar persones pertanyents a col·lectius d’especials dificultats d’inserció laboral, i un import mensual de subvenció que varia també en funció del sou que cobrarà la persona escollida, fins a un import global màxim per empresa de 4000 euros anuals.

 Data de modificació: 03/02/2022 19:22:01