Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:13  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

El Mag Lari mostra per primera vegada la seva vessant pictòrica amb una exposició al Museu de Montmeló

  • ‘God of Pop’, la primera exposició pictòrica del Mag Lari

    ‘God of Pop’, la primera exposició pictòrica del Mag Lari

2/2/2022

‘God of Pop’ és el nom de la col·lecció de quadres pintats pel Mag Lari en els que recrea imatges de la pintura romànica i les personalitza en la figura de Michael Jackson, qui deixa de ser el Rei del Pop per convertir-se en el Déu del Pop.

 

El Mag Lari, padrí de la Sala Polivalent,  premia una vegada més la seva fidelitat vers la ciutadania de Montmeló, presentant per primera vegada la seva vessant pictòrica. El mag dona a conèixer la seva part creativa més amagada fins el moment. Josep Maria Lari posa a l’abast del públic, per primera vegada, dues de les seves grans passions: l’art de pintar i la devoció per Michael Jackson. Agafant com a base les grans pintures romàniques de l’art català, el Mag lari incorpora la figura de Rei del Pop i crea un univers naif, surrealista i ple d’enginy que no deixa indiferent.

 

Els retaules, pintats a l’oli sobre fusta, tenen com a font d’inspiració escenes bíbliques reproduïdes en el romànic català combinades amb passatges mítics de la vida del cantant. Així, podem veure recreacions tan absurdes i còmiques com un pantocràtor, on la divinitat s’encarna en un Michael Jackson amb el seu corresponent guant d’Swarovski, o un Sant Sopar caníbal, en el que Michael Jackson i onze deixebles zombis es mengen a Judes.

 

La mostra pictòrica ‘God of Pop’ del Mag Lari s’exposarà al Museu de Montmeló de l’11 de febrer al 6 de març. No us la podeu perdre!Data de modificació: 03/02/2022 19:22:23