Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:28  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Dilluns 31 de gener s’inicien els treballs per canviar el col·lector i evitar sobreeixides a l’escomesa del final del carrer

  • obres al darrer tram del carrer Sant Crist

    obres al darrer tram del carrer Sant Crist

31/1/2022

Les obres al darrer tram del carrer Sant Crist afecten al trànsit i al servei de recollida d’escombraries

 

La xarxa de clavegueram que discorre pel carrer Sant Crist és unitària, és a dir, residual i pluvial, amb diferents diàmetres. El diàmetre del darrer tram del carrer és insuficient i provoca sobreeixides a l’escomesa del número 69 d’aquest carrer.

 

D’acord amb els criteris establerts per les normes vigents i els criteris fixats per l’empresa Drenatges Urbans del Besòs, la definició de les obres permetran la reconnexió del col·lector del carrer Carlos Linde amb el carrer Sant Crist de la Grua i anul·lar un tram de 4 metres de la connexió existent del clavegueram i resoldre el problema de les sobreeixides.

 

La realització d’aquestes obres, que tenen una durada prevista d’1 setmana, provoca el tall a la circulació dels carrers Blas Infante i Carlos Linde pels que només podran circular el veïnat per entrar i sortir dels seus aparcaments.

 

Una altra afectació és el servei de recollida d’escombraries. Malgrat haver dos carrers oberts que donen al Sant Crist, el passatge Monturiol i el carrer Saragossa, el camió de la recollida d’escombraries no pot maniobrar i, per tant, l'àrea que està davant del solar proper al carrer Saragossa es desplaça provisionalment a l’aparcament del parc del Sant Crist, i s’anul·len els contenidors d’orgànica i rebuig situats davant el número 21 del carrer. No es podrà estacionar a una part de la plaça Rafael Casanova per tal que el camió pugui arribar fins a l’àrea del carrer Montserrat.Data de modificació: 31/01/2022 09:07:52