Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:36  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Obres de manteniment i millora del Servei Municipal d’Aigua

  • Obres de manteniment i millora del Servei Municipal d’Aigua

    Obres de manteniment i millora del Servei Municipal d’Aigua

26/1/2022

Dins el Pla d’Acció de Mandat una de les accions plantejades és la substitució els trams de la xarxa municipal d’aigua que encara tenen tubs de fibrociment i/o plom i invertir en la renovació de les instal·lacions de prestació de servei del Servei Municipal d’Aigües, gestionat íntegrament per l’Ajuntament de Montmeló, introduint sistemes d’estalvi de consum d’aigua per avançar en sostenibilitat.

 

En aquest sentit, les obres que s’estan duent a terme al peu de la muntanyeta de les Tres Creus son a punt de finalitzar. Aquestes obres han servit per actualitzar les vàlvules, claus de subministrament i substituir el tram de canonada comprès entre el Pou de glaç i el pont del Raiguer. Al mateix temps, s'ha fet una nova connexió als Horts del Raiguer i s'ha deixat preparat per a subministrar aigua al nou Tanatori.

 

S’ha aprofitat per instal·lar uns cabalímetres que serviran per mesurar l’aigua que prové del dipòsit de les Tres Creus i puja per gravetat al dipòsit municipal. Les dades que aportaran aquests nous aparells de mesura serviran per detectar possibles fuites existents entre la canonada del pont del Raiguer fins a l'entrada del dipòsit del Turó de la Bandera.Data de modificació: 26/01/2022 10:06:47