Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:59  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Agenda cultural amb teatre, tallers, exposicions i hora del conte

 • Els Brugarol

  Els Brugarol

 • tallers de la Torreta del primer trimestre de 2022

  tallers de la Torreta del primer trimestre de 2022

 • Exposició "Estiueig de proximitat 1850-1950"

  Exposició "Estiueig de proximitat 1850-1950"

 • El secret de la detectiva Klaus

  El secret de la detectiva Klaus

20/1/2022

Comencem l'agenda d’actes parlant de l’espectacle teatral d’aquest cap de setmana a la Sala Polivalent. Els Brugarol, l'obra teatral de Ramon Madaula, arriba a Montmeló. Ramon Madaula és l'autor i protagonista d'aquesta comèdia familiar amb bones dosis d'humor àcid i intel·ligent.

 

'Els Brugarol', que ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020, és la cinquena obra que escriu aquest reconegut actor. Sota la direcció de Mónica Bofill, Madaula es posa a la pell del protagonista, Antonio Brugarol, que s'enfronta a una filla embarassada, interpretada per Estel Solé, i intenta buscar la complicitat del gendre, a qui interpreta Jaume Madaula, un jove d'idees revolucionàries i ideològicament als antípodes del pare de família. La comèdia està servida!

 

Amb aquest repartiment i aquest excel·lent text, Els Brugarol arriba a la Sala Polivalent com la primera gran obra de la programació estable de 2022 de la sala Montmelonina. És una oportunitat que no uns podeu perdre per començar a gaudir de la cultura i del teatre a la Sala Polivalent. Recordeu, aquest dissabte 22 de gener, a les 19 hores, teniu una cita amb el teatre de qualitat, teniu una cita amb 'Els Brugarol', teniu una cita a la Sala Polivalent.

 

I continuem amb teatre infantil. Divendres 28 de gener arriba a Montmeló una nova sessió de l’hora del conte amb la companyia Engruna Teatre i la seva obra ‘El secret de la detectiva Klaus’, un espectacle recomanat per a infants a partir dels 3 anys.

 

La detectiva Klaus és una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícils! Aquesta vegada però, no aconsegueix resoldre el secret que amaguen uns objectes i llibres estranys que han arribat a les seves mans...  Aquest espectacle ésun viatge a través d’alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com la Caputxeta, el Patufet o Hansel i Gretel.

 

Recordem que aquesta activitat organitzada per la Biblioteca Municipal la Grua tindrà lloc a la Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament, a partir de les 18 hores el proper divendres dia 28. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat i s’ha de realitzar reserva  anticipada a través de la plataforma Entràpolis.

 

I finalitzem l’agenda cultural recomanan-vos una vegada més visitar l’exposició del Museu de Montmeló Estiueig de proximitat: 1850-1850’. Ah, recordar-vos també que el període de preinscripció del nous tallers de la Torreta estan encara Obert. Teniu tota la informació sobre Preus i els diferents tipus de tallers a la guia ‘ Montmeló és cultura’ i al web municipal www.montmelo.cat, des d’on podeu omplir el formulari online i realitzar la preinscripció.Data de modificació: 26/01/2022 14:38:54