Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:13  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Comença la segona fase de la iniciativa Camins Escolars de Montmeló amb la instal·lació de senyalització vertical

  • Alumnes de 5è i 6è pintant els camins escolars

    Alumnes de 5è i 6è pintant els camins escolars

  • Camins escolars

    Camins escolars

18/1/2022

Aquest projecte que es va iniciar l’any 2019 va tenir una primera fase de col·locació dels elements horitzontals de delimitació dels diferents camins. Durant aquesta primera fase, grups d’alumnes de les diferents Escoles de primària van complementar la senyalització al terra amb dibuixos de petjades en un total de 12 itineraris secundaris.

 

El Camins Escolars de Montmeló és un conjunt d’itineraris,per a infants i adolescents, per desplaçar-se a peu a l’escola i que té com a principal objectiu fomentar l’autonomia dels infants durant la seva movilitat i desplaçament als centres educatius.

 

El projecte es troba ara en la segona fase i l’Ajuntament de Montmeló té previst instal·lar la senyalització en aquests carrers per identificar els diferents itineraris. Paral·lelament, també es restringeix l’accés de vehicles durant les entrades i sortides dels alumnes a les escoles.

 

Per fer aquests itineraris escolars es va elaborar un mapa que ara també servirà per iniciar un altre projecte, el Pedi Bus o també conegut com el bus a peu per tal de fer els trajectes acompanyats per un responsable. L’Ajuntament de Montmeló té previst posar-lo en marxa el curs vinent.

 

 

 Data de modificació: 20/01/2022 20:10:12