Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

QEV Technologies, de Montmeló, negocia la reindustrialització de la planta de Nissan a la Zona Franca

  • QEV Technologies

    QEV Technologies

17/1/2022

L’empresa QEV Technologies es troba ara en plena fase de negociacions per raslladar allà la seva producció de vehicles elèctrics. Tot i que també hi ha altres projectes sobre la taula, el grup es troba ara mateix en una posició prioritària per aconseguir l’acord abans del 31 de març.

 

A més de les reunions amb Nissan per valorar els actius de les naus i el dret d’ús de les propietats, QEV Technologies també està en negociacions amb els sindicats de treballadors. La intenció del grup és que els 1.400 treballadors actuals de Nissan puguin formar part del nou projecte en tres anys. En paral·lel, també es mantenen reunions amb la Generalitat i el Ministeri per acordar el contracte. L’objectiu és trobar la millor solució industrial per a reimpulsar la zona Franca, després que el grup xinès Great Wall Motor descartés absorbir la planta de Nissan a finals de desembre.

 

El projecte de QEV Technologies té una clara visió de futur cap a l’expansió del vehicle sostenible, inicialment, en el transport industrial. Per això la seva aposta és arribar a fabricar anualment 100.000 vehicles a partir de l’any 2025. Un objectiu que l’empresa espera assolir si es queda amb la planta de la zona Franca i començar, així, amb aquest procés de transició sostenible.Data de modificació: 20/01/2022 20:05:42