Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:19  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Iniciades les obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

  • Tram tallat a la circulació

    Tram tallat a la circulació

  • Obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

    Obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

12/1/2022

Un cop finalitzades les obres d’urbanització de la plaça que envolta el nou edifici del carrer Primer de Maig, dimecres 12 de gener es van iniciar les obres de reurbanització del carrer Navarra fins connectar amb el carrer Telègraf.

 

Per poder dur a terme aquestes obres s’ha tallat la circulació del carrer Telègraf i del tram del carrer Navarra des del carrer Primer de Maig, excepte veïns i empreses. Amb aquest tall s'anul·la la parada de Sagalés, direcció Granollers, del carrer Primer de Maig.

 

S’ha canviat l’aparcament de can Buscarons per tal de permetre el pas dels autobusos que van en sentit Montornès del Vallès que faran el seu recorregut passant per aquest carrer.

 

Amb aquestes obres, que tenen una durada prevista de 6 mesos i un pressupost de gairebé 155.000 euros, es millorarà les condicions de mobilitat i accessibilitat i es completarà la urbanització del nou espai públic que s’ha generat.

 

L’empresa constructora adjudicatària de les obres mitjançant una licitació per procediment obert ha estat ‘Abolafio Construccions’ i el projecte i la direcció tècnica de l’obra, la realitzaran els serveis tècnics de l’Ajuntament de Montmeló.

 Data de modificació: 18/01/2022 07:58:15