Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:38  |  01/12/2022

Data i hora oficial

El temps

A Granollers, Salut reobre dilluns 17 de gener el punt de vacunació massiu del Palau d’Esports de Granollers

  • punt de vacunació massiu del Palau d’Esports de Granollers

    punt de vacunació massiu del Palau d’Esports de Granollers

13/1/2022

El Palau d’Esports de Granollers, al carrer dels Voluntaris 92, núm. 2, torna a ser punt de vacunació massiva a partir del 17 de gener. El Departament de Salut reorganitza així la campanya de vacunació contra la COVID-19 al Vallès Oriental i torna a obrir el Palau d’Esports de Granollers per vacunar la població adulta (majors de 12 anys) i els infants (de 5 a 11 anys) del territori.

 

www.granollers.cat - En aquesta nova etapa el Palau disposarà de 12 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació i zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna. Els circuits d’adults i d’infants estaran clarament diferenciats; amb una entrada específica per a cada un (ambdues pel carrer Voluntaris 92). En el cas dels adults, s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Jansenn de qualsevol edat.

 

La previsió és administrar fins a 4.000 dosis diàries, però el ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles. Totes les persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat

 

El punt de vacunació del Palau d’Esports de Granollers obrirà de dilluns a dissabte, de les 9 h a les 13.30 h, i de les 15 h a les 20 h. Els diumenges obrirà de les 9 h a les 13.30 h. No hi haurà cap afectació de l’activitat habitual de la instal·lació.

 

El Departament de Salut habilita aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers i l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut. Per la seva banda, tanquen els punts de vacunació dels CAP de Corró d’Avall, Plana Lledó a Mollet i Sant Miquel a Granollers. Ho llegireu al 9Nou

 Data de modificació: 13/01/2022 15:32:12