Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:29  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

S’inicien els treballs de rehabilitació de la coberta de la Sala Polivalent

  • Rehabilitació de la coberta de la Sala Polivalent

    Rehabilitació de la coberta de la Sala Polivalent

13/1/2022

Es tracta d’una actuació d’impermeabilització addicional de la coberta amb la instal·lació d’un panell sandwich instal·lat sobre una nova estructura i la instal·lació d’una làmina d’impermeabilització addicional. Aquestes obres no implicaran la suspensió de les activitats de la sala.

 

Des de la inauguració de la Sala Polivalent la Torreta, el 25 de març del 2011, l’edifici va presentar degoters que, tot i haver efectuat diferents treballs amb l’objectiu de reparar-los, no ha estat possible.

 

Segons diversos peritatges duts a terme, el problema dels degoters no resideix en la falta de capacitat d’evacuació de l’aigua a través dels baixants, sinó que es tracta d’un problema d’estanqueïtat generalitzat produït per una mala execució d’alguns elements de la coberta.

 

Paral·lelament a les obres, s’està tramitant des del 2019 una reclamació judicial contra els agents responsables que van intervenir a l’obra per la responsabilitat que hi puguin tenir pels vicis ocults de la mateixa.

 

L’execució d’aquestes obres comporta el tall d’un carril del carrer Vial de Ronda des de la rotonda del carrer Santiago Rusiñol fins la rotonda del Vas Apol·linar. El tall provisional d’aquest carril mentre durin les obres, estarà regulat per un semàfor.Data de modificació: 13/01/2022 15:23:04