Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:49  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Els Reis d'Orient passegen per Montmeló amb mascareta i distància

  • Els Reis d'Orient reben la clau de Montmeló i la insígnia reial

    Els Reis d'Orient reben la clau de Montmeló i la insígnia reial

12/1/2022

Els Reis van arribar a la casa que tenien a Montmeló, dimecres 5 de gener de 2022. Després que el sastre reial els tingués els vestits preparats, els patges els hi facilitessin les cartes recollides i un cop revisats els regals del Laberint dels Somnis, van ser rebuts pel consistori.

L'alcalde Pere Rodríguez va fer entrega de la Clau de Montmeló, la que obre totes les portes de les cases i pisos dels nens i nenes del poble i l'Ariadna Ojeda va fer entrega del Gran Llibre dels Noms. El Llibre que recull tots els noms dels infants del municipi, que han passat per la casa dels reis i dels que no.

Un cop havent recollit tot el que necessitaven per donar inici a la nit més feinera de tot l'any, es van dirigir a les seves carrosses que els esperaven a la porta de la casa. En elles hi tenien preparat l'Or, l'Encens i la Mirra, i un cop tenien tot el necessari, van iniciar un itinerari pels carrers i places del municipi. Aquest any, no van fer tot els carrers del poble, però van fer un recorregut llarg per cuidar també de la salut de tota la ciutadania, proporcionant molts espais per poder-se trobar amb distància de seguretat per gaudir de la salutació o la picada d'ullet de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Amb aquesta rua de 7,5 kilòmetres i amb la ciutadania repartida per diversos carrers, van passejar durant unes tres hores per saludar a totes les persones que els esperaven a balcons, finestres i carrers. La cavalcada es va seguir en directe a través de la xarxa Instagram des del compte de l'Ajuntament per a tots els nens i nenes confinats.

Un esdeveniment que enguany s'ha tornat a adaptar a les mesures sanitàries, tanmateix ens va permetre saludar als protagonistes de la nit més llarga de l'any, la Nit de Reis.Data de modificació: 12/01/2022 14:08:06