Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:09  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

S'inicien les obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

  • Obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

    Obres d’urbanització del carrer Navarra entre Primer de Maig i el carrer del Telègraf

  • Tram tallat a la circulació

    Tram tallat a la circulació

10/1/2022

Per poder dur a terme aquestes obres es tallarà la circulació del carrer Telègraf i del tram del carrer Navarra des del carrer Primer de Maig i s'anul·larà la parada de Sagalés, direcció Granollers, del carrer Primer de Maig. S'habilitarà un pas per als vehicles d'empresa i per al veïnat d'aquesta zona que els possibilitarà l'accés.

 

Dimecres 12 de gener s'inicien les obres que tenen una durada prevista de 6 mesos i un pressupost de gairebé 155.000 €.

 

Un cop finalitzades les obres d’urbanització de la plaça que envolta el nou edifici del carrer Primer de Maig, s’inicien les obres per a la reurbanització del carrer Navarra fins connectar amb el carrer Telègraf.

 

Amb aquestes obres es millorarà les condicions de mobilitat i accessibilitat i es completarà la urbanització del nou espai públic que ha generat el desenvolupament del PAU 1 del PM02 Primer de Maig.

 

El termini d’execució de la totalitat de les actuacions serà com a màxim de 6 mesos.

 

L’empresa constructora adjudicatària de les obres mitjançant una licitació per procediment obert ha estat Abolafio Construccions SL, i el projecte i la direcció tècnica de l’obra, la realitzaran els serveis tècnics de l’Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 13/01/2022 14:16:12