Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:41  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Programa especial Nit de Reis de Ràdio Montmeló

  • Montmeló Sona especial Reis d'Orient

    Montmeló Sona especial Reis d'Orient

5/1/2022

El programa informatiu setmanal Montmeló Sona s'emet avui 5 de gener en comptes de divendres per tal de realitzar un informatiu especial Nit de Reis amb tots els detalls sobre la Cavalcada.

El programa d'avui, comença amb un nou capítol de la tradició nadalenca catalana. Desvelarem qui són els Reis d'Orient, quin és el significat de la Nit i del dia de Reis i les diferents tradicions i costums d'aquesta festivitat com és el tortell de reis.

Després farem un recorregut radiofònic per la Casa dels Reis d'Orient a Montmeló que ahir va tancar les portes i que ha fet gaudir d'allò més a infants i adults de Montmeló durant tres dies.

Com ja sabeu, enguany la Cavalcada dels Reis serà diferent al format de cavalcada habitual, per qüestió de seguretat sanitària. Els detalls de com es farà la Cavalcada i per on passarà els explicarem amb l'ajut de la regidora de Cultura i del patge reial. Tancarem aquest bloc sentint la veu dels infants de Montmeló que ens explicaran que han demanat a la seva carta als reis.

En aquest programa especial dedicat als infants, us parlarem d'un nen molt especial. Ell es diu Leo, té tres anys i pateix anèmia de Fanconi. Parlarem a la seva mare, la montmelonia Neftalí Bravo. I com no podia ser d'una altra manera tindrem el nostre petit racó infantil en forma de conte.

 

I per finalitzar el nostre últim programa especial Nadal, el nostre calaix de sastre amb recomanacions de teatre i cinema per aquests dies.

Tot això I alguna cosa més és el contingut que ens espera en aquest Montmeló Sona d'avui 5 de gener de 2022. Us recordem que el proper programa serà el divendres 14 de gener. Molt bona Nit de Reis!

 

Ens pots escoltar a través de la web www.radiomontmelo.cat o bé a les plataformes Spotify, Ivoox i Google Podcasts.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres pots enviar un correu a radiomo@montmelo.cat o bé un whatsapp al telèfon 637 15 07 02 i es posarem en contacte amb tu.

 

Us hi esperem. Ràdio Montmeló, la teva ràdio!Data de modificació: 05/01/2022 13:58:07