Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:25  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

A Montmeló, cap infant sense regal !

  • A Montmeló, cap infant sense regal !

    A Montmeló, cap infant sense regal !

5/1/2022

La campanya Cap infant sense Regal que la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Montmeló gestiona des de fa anys, té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal per motius econòmics, la Nit de Reis.

 

També esdevé una forma d’integració, d’eliminar un factor de vulnerabilitat entre aquells infants que juguen i comparteixen espais amb d’altres que potser tenen situacions familiars diferents i és una manera de contribuir a l’eliminació de les desigualtats més visibles i palpables entre la canalla.

 

Durant els darrers anys la modalitat amb la qual la regidoria ha treballat ha anat variant, s’han anat buscant noves fórmules que, a banda de cobrir la necessitat específica de que els infants puguin tenir joguines, han procurat ser alhora respectuoses amb diversos valors i des de fa uns anys, són les famílies les que compren les joguines amb els vals que es lliuren des de Serveis Socials, d'aquesta manera s'empodera les famílies i es dota la campanya d'un valor afegit. 

 

Aquest any, s'han repartit un total de 2.640 € en vals de compra i han pogut gaudir d'aquesta campanya un total de 25 famílies. A més, s'ha rebut l'aportació de joguines de la ciutadania i empreses que han volgut col·laborar amb la campanya.

 

Amb la petita o gran aportació de tots i totes, contribuïm a fer un Montmeló millor i més amable amb les persones. Moltes gràciesData de modificació: 05/01/2022 16:27:17