Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:18  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

S’obren les reserves de la Casa dels Reis d’Orient als infants escolaritzats a Montmeló que no són residents i als majors d'11 anys del municipi

  • La Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

    La Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

30/12/2021

Divendres dia 31 de desembre tots els infants que estiguin escolaritzats a Montmeló però que no resideixin al municipi, i per tant no hagin rebut la invitació reial per assistir a la Casa dels Reis d’Orient, poden fer la reserva d’entrades per poder participar a l’activitat.

 

Un cop feta, hauran d’anar a la botiga de la campanya Emociona’t amb el comprovant de la reserva, on podran recollir la capsa amb la invitació reial que els permetrà accedir a la casa.  

 

D’altra banda, totes les persones major d’11 anys i residents a Montmeló, també poden fer la reserva de les entrades. En aquest cas però, no hauran de recollir la invitació a la botiga Emociona’t. Per poder entrar a la casa, hauran d’anar directament a l’espai des d’on sortirà el trenet, amb la reserva de l’entrada impresa o al mòbil.  

 

Podeu fer la reserva en aquest enllaç

 

En el cas dels menors d’11 anys, quan demaneu l’hora és molt important que indiqueu el nom i cognoms de l’infant que porta la Invitació Reial, i en cas que no s’hi pugui assistir anul·lar la reserva corresponent.  Cada invitació autoritzarà a accedir a la Casa dels Reis a un màxim de 6 persones. Aquest grup bombolla pot estar format per més d’un infant de la mateixa família, però si és així només caldrà formalitzar una reserva.   

  

Un cop feta la reserva, rebreu la confirmació per correu electrònic amb l’hora i el punt de trobada des d’on us traslladarem a la Casa dels Reis. Cal que assistiu a la cita amb un màxim de 15 minuts d’antelació de l’hora prevista. 

  

Es demana a la ciutadania que es respecti en tot moment la normativa prevista pel desenvolupament de l’activitat: seguir les directrius de l’organització, portar mascareta i mantenir la distància física en tot moment. Recordeu dur la carta, el bitllet de tren i la Invitació reial, o la reserva de l’entrada impresa o al mòbil en el cas dels majors d’11 anys.   

  

Necessitem la vostra col·laboració perquè l’activitat es pugui realitzar de forma segura. Us esperem a la Casa dels Reis d’Orient.  Data de modificació: 30/12/2021 17:54:29