Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:48  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Dimecres 18 de maig, nova renovació del DNI a Montmeló

  • Renovació del DNI a Montmeló

    Renovació del DNI a Montmeló

25/4/2022

Del 28 d'abril al 10 de maig es donaran números a persones grans i amb mobilitat reduïda en horari de 8.30 a 13.30 h per al servei d'obtenció i/o renovació del DNI a Montmeló. El lliurament de números i la renovació es farà a l'Ajuntament.

 

El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Per tal de gaudir d'aquest servei, els veïns i veïnes de Montmeló han de concertar cita prèvia per les dates fixades per l'equip mòbil de la Policia Nacional que es desplaça a Montmeló per efectuar el tràmit. La persona titular del DNIe haurà de comparèixer obligatòriament en la data indicada per realitzar el tràmit dues vegades: un dia per aportar la documentació i un altre per recollir el nou DNI.

 

Destacar que aquest servei està adreçat a totes les persones del municipi i especialment a persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se a les Comissaries de la Policia.

  • A partir de l'11 de maig es donaran números a la resta de la població, fins a exhaurir-los, en horari de 8.30 a 13.30 h
  • El dia 18 de maig ve la Policia Nacional a fer els DNI. I el dia 24 de maig cal pasar a recollir-lo

 

  • La informació sobre la documentació que cal presentar la podeu trobar clicant el següent enllaç: DNI electrònic


Data de modificació: 29/04/2022 11:10:34