Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:48  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Bon Nadal i bon Any 2022

  • Bon Nadal i bon Any 2022

    Bon Nadal i bon Any 2022

24/12/2021

L'Ajuntament de Montmeló us desitja molt bones festes!

 

Celebrem Nadal recordant que tot esforç col·lectiu tindrà la seva recompensa

 

Espero que recordem el Nadal del 2021 com l'últim que vam viure amb la pandèmia de la COVID-19. Com aquell en què vam recuperar i posar en valor la importància de l'esforç col·lectiu per sobre de l'individual.

 

A mesura que ens anem fent grans som cada vegada més conscients de l'esforç i el sacrifici que comporta qualsevol fita que aconseguim a la vida. De l'esforç i el sacrifici individual i també de l'esforç i el sacrifici que ha comportat per a moltes altres persones: els nostres pares i mares, germans, amics, companys i fins i tot l'esforç i el sacrifici de persones que no coneixem i segurament no coneixerem, però sense el qual no ho hauríem aconseguit.

 

Una entrega i una complicitat de molts i moltes de les que de vegades no som conscients. I com el jardiner, que passa molts mesos treballant amb el fred i les poques hores de llum; amb la pluja i la gebrada, sense veure resultats concrets de la seva feina, quan arriba la primavera i les flors i brots comencen a fer-se veure, ens fem conscients que tots aquells mesos de feina sense resultats han pagat la pena.

 

Amb aquest símil vull felicitar-vos Nadal. Des de la consciència que ha estat, és i serà gràcies a l'esforç i el sacrifici de molts homes i dones, molts que segurament no coneixerem, que aconseguirem superar aquest període tan estrany, limitant i condicionador que ha representat la pandèmia.

 

Cal que recuperem i posem en valor la consciència que junts, treballant en un mateix sentit, malgrat les dificultats o que, de vegades, no veiem els resultats de manera immediata, tot esforç tindrà la seva recompensa.

 

Els experts en diuen resiliència, o GRIT, però en definitiva no és més que claredat de propòsit i perseveració. Una cosa que, si parem compte, ben segur, sabrem reconèixer en el nostre entorn més immediat.


Us desitjo a tots i totes, un molt feliç Nadal 2021 i un millor i més pròsper 2022.

 

Pere Rodríguez | AlcaldeData de modificació: 24/12/2021 10:42:11