Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:30  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Aquest Nadal... regala Polivalent !

 • La Polivalent aixeca el teló!

  La Polivalent aixeca el teló!

30/12/2021

Des de la Sala Polivalent i dins la campanya Emociona't us oferim aquest Nadal, el regal perfecte ! Amb un preu de 30 €, pots triar tres espectacles dels cinc espectacles de la programació de gener a abril i anar a la Botiga Emociona't per rebre un val regal ple de cultura i espectacle. Aquesta oferta és vàlida fins el dia 5 de gener i t'estalvies un 20% del preu general (36€).

 

Els espectacles d'aquesta oferta són:

 

Els Brugarol / Ramon Madaula / Produccions Bitò

 • Teatre / Dissabte 22 de gener / 19.00 h
 • A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta. Premi Recull 2020


Winnipeg, el barco de Neruda / Cia. La Jarra Azul

 • Teatre / dissabte 19 de febrer / 19.00 h
 • Cant a l’esperança i crida contra l’oblit, aquesta obra recorda el moment en què el poeta Pablo Neruda i el ministre d’Exteriors del govern Xilè, Abraham Ortega, van obrir les portes del país a més de 2.000 republicans espanyols exiliats. Aquest muntatge teatral pretén ser un cant a la llibertat i a l’esperança, donant veu, des d’una mirada actual, a la història de tots aquests exiliats i exiliades que es fan dir “Els fills de Neruda”.


Perifèria / Clara Peya

 • Música / Diumenge 13 de març / 19.00 h
  L’univers de l’artista s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Clara Peya ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs”, espais buits, buidats. El baix elèctric, la bateria i l’electrònica completen cada cançó de forma crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tan intens com imprescindible. La pianista i compositora Clara Peya presenta el seu onzè àlbum Perifèria. Premi Nacional de Cultura 2019


¿Os acordáis? / Albert Pla

 • Música / Dissabte 2 d’abril / 19.00 h
  ¿Os acordáis? És el títol d’una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus. En aquesta ocasió a l’escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per a teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, devastadora i electritzant. Cançons que conten històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en el desenfrenament.


Nueva York en un poeta / Alberto San Juan i la Banda

 • Música / Dissabte 23 d’abril / 19.00 h
  Lorca va viure a Nova York des de juny de 1929 a febrer de 1930. Llavors va viatjar a Cuba, on va passar tres mesos, i, finalment, torna a Espanya amb els poemes del llibre ‘Poeta en Nova York’ a la maleta. L’espectacle és aquella trobada de Lorca amb el públic a la ‘Residencia de Señoritas’ on per primera vegada es van escoltar aquests poemes.

 

 

Per Nadal regala cultura de proximitat! Per Nadal regala Sala Polivalent!

 

Més informació:

 • Botiga EMOCIONA'T
 • Avinguda de Pompeu Fabra
 • De dilluns a dissabte de 9.30h a 13.30h i de 17h a 18 h i diumenge només matí
 • Oberta fins el dia 5 de gener de 2022


Data de modificació: 30/12/2021 13:08:54