Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:28  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Noves mesures i restriccions per contenir la Covid19

  • Nadal covid

    Nadal covid

23/12/2021

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, una nova tongada de mesures per a contenir l’expansió de la covid-19 a Catalunya, que fa dies que està a l’alça a causa, en part, al creixement de la variant òmicron del virus. Aquestes mesures tenen l’objectiu de reduir la interacció i la mobilitat de la ciutadania.

 

Aquesta mitjanit han entrat en vigor les següents mesures, avalades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya:

  • Restricció de la mobilitat nocturna d’1h a 6h als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants o bé en aquells municipis, com el cas de Montmeló, anomenats “illa” que estan envoltats per localitats amb alta incidència.
  • Tots els establiments oberts al públic podran estar oberts com a màxim fins a la 1 de la matinada, excepte els establiments de serveis essencials.

 

Altres mesures són la limitació de les reunions a 10 persones i l'aforament del 70% en cerimònies religioses, el tancament de l'oci nocturn i la recuperació de les limitacions d'aforament, del 50% als interiors de bars i restaurants i del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals, comerços, gimnasos i competicions esportives.

 

La mascareta torna a ser obligatòria a l’aire lliure

Pedro Sánchez ho ha anunciat als presidents autonòmics a la conferència de dimecres a la tarda a Madrid. Caldrà portar mascareta al carrer i no només en interiors. Aquesta mesura entra en vigor a partir del dia 24 de desembre. Aquesta obligació tindrà excepcions com és el cas de la pràctica esportiva, estar en espais naturals com la muntanya o la platja.

 Data de modificació: 24/12/2021 10:48:14