Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:35  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Casa dels Reis d’Orient de Montmeló obre les seves portes per a tots els infants de Montmeló

  • La Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

    La Casa dels Reis d’Orient de Montmeló

23/12/2021

Durant tres dies i amb cita prèvia els infants de Montmeló descobriran tots els secrets que s’amaguen a la Casa dels Reis d’Orient

 

Després que l’any passat els Reis d’Orient ens obrissin les portes de la fàbrica on es preparen els paquets que repartiran el dia 5 de gener arreu del món, aquest any ens conviden a descobrir els secrets que s’amaguen darrera de la Casa dels Reis d’Orient, el centre logístic de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Montmeló, els dies 2, 3 i 4 de gener de 2022.

 

De nou, enguany els Reis Mags no podran venir en persona a recollir les cartes dels infants de Montmeló, però no us preocupeu, perquè a la Casa dels Reis podreu deixar les vostres cartes, que els ajudants faran arribar personalment a Ses Majestats.

 

Estigueu atents perquè molt aviat els ajudants reials de la Casa dels Reis d’Orient visitaran les cases dels infants de Montmeló de 0 a 11 anys, i faran entrega de les instruccions i la Invitació Reial per poder fer la reserva prèvia de l’hora a la qual voleu assistir a la Casa dels Reis d’Orient. En cas que no us arribi la carta amb les instruccions i la Invitació Reial, podreu recollir-ho a la botiga Emociona’t.

 

Quan demaneu l’hora és molt important que indiqueu el nom i cognoms de l’infant que porta la Invitació Reial, i en cas que no s’hi pugui assistir anul·lar la reserva corresponent.  Cada invitació autoritzarà a accedir a la Casa dels Reis a un màxim de 6 persones. Aquest grup bombolla pot estar format per més d’un infant de la mateixa família, però si és així només caldrà formalitzar una reserva.  

 

Un cop feta la reserva, rebreu la confirmació per correu electrònic amb l’hora i el punt de trobada des d’on us traslladarem a la Casa dels Reis. Cal que assistiu a la cita amb un màxim de 15 minuts d’antelació de l’hora prevista.

 

Es demana a la ciutadania que es respecti en tot moment la normativa prevista pel desenvolupament de l’activitat: seguir les directrius de l’organització, portar mascareta i mantenir la distància física en tot moment. Recordeu dur la carta, el bitllet de tren i la Invitació reial.   

 

Necessitem la vostra col·laboració perquè l’activitat es pugui realitzar de forma segura. Us esperem a la Casa dels Reis d’Orient. 

 Data de modificació: 28/12/2021 09:14:17