Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:23  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Noves clausures de contenidors soterrats

  • Contenidors soterrats

    Contenidors soterrats

15/12/2021

Durant les properes setmanes es realitzaran les tasques per anul·lar els contenidors soterrats que queden a Montmeló. Actualment aquestes àrees es troben situades als carrers de Balmes i d’Ayrton Senna.

 

Els contenidors soterrats seran substituïts per contenidors en superfície de càrrega lateral, com els que hi ha a la resta del municipi i seran ubicats a les zones més properes possibles dels que quedaran clausurats, amb la intenció de facilitar l’ús a la ciutadania.

 

Una vegada estiguin col·locats els contenidors en superfície, els contenidors soterrats quedaran clausurats i ja no es podran fer servir per aportar els residus.

  • Els contenidors soterrats del carrer de Balmes, cantonada amb el carrer Nou, davant del número 21, quedaran anul·lats i la nova àrea d’aportació de residus es situarà a l’alçada del número 15 del mateix carrer.
  • Els contenidors soterrats del Carrer Balmes, cantonada carrer Prat de la Riba quedaran anul·lats i s’implantarà una àrea de recollida selectiva a l’alçada del número 1 del carrer d’Ayrton Senna. Els contenidors de resta i orgànica s’ubicaran al carrer Prat de la Riba, aproximadament davant del número 23.
  • Tots els contenidors soterrats al carrer d’Ayrton Senna s’anul·laran i s’unificaran en una sola àrea en superfície que es situarà davant del parc.

 

Durant el mes de gener està previst realitzar la segona fase dels treballs, que consisteix en executar les obres necessàries per eliminar definitivament els contenidors soterrats de la via pública.

 

Amb aquestes actuacions finalitzaran les accions que els serveis tècnics de l'Ajuntament han portat els darrers anys amb la finalitat de clausurar les àrees dels contenidors soterrats del municipi, degut a la finalització de la vida útil dels contenidors i els elevats costos de neteja i manteniment que suposen.

 

Amb aquesta actuació, es guanya en la reducció de la despesa econòmica municipal i les persones afectades es beneficien d'un sistema que comporta un estalvi en el temps de recollida dels residus i una disminució del soroll i les olors.Data de modificació: 23/12/2021 15:37:12