Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:53  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Tot preparat perquè torni Ràdio Montmeló

  • Ràdio Montmeló. Bon Nadal!

    Ràdio Montmeló. Bon Nadal!

14/12/2021

La nova emissora emetrà per internet i comença amb un magazín setmanal a través de podcast. El primer programa serà un especial sobre el passat el present i el futur de Ràdio Montmeló i també retrà un homenatge a la figura d'en Paco Agudo, locutor i tècnic de Ràdio Montmeló durant tota la primera etapa de l'emissora.

Ràdio Montmeló neix amb dos grans objectius: la informació i l'entreteniment. A banda de fer arribar i conèixer la informació a tota la ciutadania, comunicacions d'interès general tant de l'àmbit municipal com particular, ha de servir per entretenir i fer companyia a tothom qui ho necessita. 

 

El dia 17 de desembre, és la data escollida per l'estrena d'aquest nou magazín que sota el nom de Montmeló Sona acostarà la informació a la ciutadania. S'estrena amb un únic programa, però amb la intenció de créixer i omplir la seva programació amb diferents propostes i, en aquest sentit, demanarà la col·laboració al personal voluntariat que vulgui participar. El primer programa serà especial i retrà homenatge a en Paco Agudo, cofundador de la primera Ràdio Montmeló i que fa pocs mesos va morir.

Per escoltar Ràdio Montmeló "sintonitza" www.radiomontmelo.cat, segueix-nos a Facebook, Instagram i Twitter (@radiomontmelo) i si vols formar part d'aquest nou projecte envia un correu a radiomontmelo@montmelo.cat

 

 Data de modificació: 14/12/2021 09:35:03