Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:47  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Es presenta la campanya de Nadal Emociona't

  • Es presenta la campanya de Nadal Emociona't

    Es presenta la campanya de Nadal Emociona't

9/12/2021

Una campanya de Nadal centrada en el suport al comerç local i en la il·lusió dels més petits

 

Dijous 9 de desembre, l'alcalde, Pere Rodríguez, acompanyat del primer tinent d'alcalde i regidor de comerç, Albert Monserrat, i de la regidora de cultura, Ariadna Ojeda, van presentar la campanya de Nadal Emociona't.

 

Aquesta campanya iniciada l’any passat va néixer amb una doble vessant: potenciar el comerç local i fer arribar la màgia del Nadal a totes les llars de Montmeló.

 

Després de l’èxit del Nadal passat, especial per la pandèmia, i a les portes d’un nou Nadal que es presenta incert, l’ajuntament rellança de nou aquesta campanya.

 

El tret de sortida de la campanya va ser l’encesa de la il·luminació nadalenca divendres dia 3 coincidint amb la inauguració de la botigueta Emociona’t, des d'on es va fer la presentació.

 

La botigueta Emociona't estarà oberta fins al dia 5 de gener en horari comercial habitual de matí i de tarda,excepte els diumenges, que sols obre pel matí. 


A la Botigueta es podran comprar també diversos articles Emociona't, bosses, diverses peces de roba, imants, davantals... Tots els diners que es recaptin en aquest concepte es destinaran a finalitats solidàries, pensant també en totes aquelles persones amb menys recursos.

 

Des del dia 3 de desembre i fins el 5 de gener, es duran a terme al municipi més de 30 activitats.

 

Els dos eixos centrals de la campanya el comerç i la màgia tenen els seus màxims representats en els vals de premi que es reben al comprar als comerços locals i en les activitats pensades pels infants i pels joves del municipi: Tió, Emociona’t Game, Nadal Jove, Cap d’Any i la Casa dels Reis, en són un clar exemple.

 Data de modificació: 10/12/2021 20:04:25