Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:59  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

T’ajudem a preparar-te bé per trobar feina

  • Fes-te visible

    Fes-te visible

  • Supera entrevistes difícils

    Supera entrevistes difícils

10/12/2021

Des del Departament de Promoció Econòmica es programen diferents formacions per contribuir a la professionalització de les persones que busquen feina, amb cursos de neteja professional, monitor de lleure, manipulació d’aliments, ús de carretons elevadors, etc.

 

Paral·lelament, durant aquest any s'ha realitzat també  un seguit de formacions adreçades a la millora de la capacitat de recerca de feina dels usuaris del Servei Local d'Ocupació: ús de l'smartphone, ús de xarxes socials, domini d'eines tic bàsiques, millora de la imatge i control de la comunicació, preparació per a entrevistes grupals, sessions específiques per col·lectius amb dificultats d'inserció com joves o majors de 45 anys..., etc.  

 

Seguint en aquesta mateixa línia, i per tancar l'any, s'ha previst dos tallers més, d'eines de comunicació i de preparació per a l'entrevista de feina.

 

El primer, anomenat "Fes-te visible per trobar feina" es farà a l'equipament G2M el proper 15 de desembre de 9:30 a 12:30h. Estarà orientat a augmentar el posicionament de l'usuari al mercat laboral amb la presentació d'eines per ajudar a destacar davant d'altres candidats.

 

El segon, anomenat "Supera entrevistes de treball difícils". Es farà el 17 de desembre de 9:30 a 13:00h a l'equipament G2M. Es presenta en un format role-playing on es practicarà de forma vivencial situacions difícils en entrevistes de feina.

 

Ja pots inscriure't a través del departament de Promoció Econòmica, per telèfon al  93572 0000 ext. 142 o per email a promoec@montmelo.cat .Data de modificació: 10/12/2021 20:06:39