Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:22  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Un món de Nadales amb Cris Juanico i l'Escola de Música a la Polivalent

  • Cris Juanico. Un mon de nadales

    Cris Juanico. Un mon de nadales

9/12/2021

Dissabte 11 de desembre a les 18 hores, la Sala Polivalent acollirà l'espectacle "Un món de Nadales" del cantant Cris Juanico.

 

UN MÓN DE NADALES: un viatge per les nadales d'arreu del món. La música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional. Les nadales que es canten arreu han traspassat generacions senceres, conformant una part important de l’educació musical de cada poble. Amb els anys, moltes de les nadales s’han traduït i s’han integrat a la tradició d’altres cultures, esdevenint un nexe musical global. L’esperit d’aquest recull de nadales és el d’apropar la música d’altres indrets, divulgar la música tradicional i popular en un format innovador, descobrir la riquesa de la música popular a través de versions modernes i actualitzades. Un recull de peces que és un autèntic viatge musical ple de colors i textures. Cris Juanico serà qui ens portarà en primera persona per aquest recull de melodies nadalenques.

El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d’arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. “Un món de Nadales” conté versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d’arreu del món. Cançons tan nostrades com “El dimoni escuat” o “Fum, fum, fum” comparteixen viatge amb la nordamericana “Vés-hi des de la muntanya” (Go tell it on the mountain), la siciliana “Aclarida, beneïda” (O Sanctissima) o la peruana “Cholito”. 

 

El concert es dissenya com un recorregut a través de les cançons i de les melodies nadalenques que formen part del repertori popular d’aquí i d’altres indrets del món, el mapa multicultural que ens dibuixa la celebració nadalenca arreu del món.

 

A Montmeló comptarà amb la col·laboració del grup coral de l'Escola Municipal de Música.

 

Les entrades es poden comprar a entrapolis.comData de modificació: 10/12/2021 15:09:41