Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:50  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Els Reis Mags d’Orient tenen un missatge per vosaltres

  • Els Reis d'Orient

    Els Reis d'Orient

28/11/2021

S’apropen uns dies on Montmeló s’omple de màgia i il·lusió, els carrers s’engalanen, el poble s’inunda de llum i apareixen personatges misteriosos. L’any passat els Reis Mags d’Orient van poder sortir a saludar tots els nens i nenes del poble, fent realitat un dels moments més emocionants de l’any. Ens han dit però, que es van sentir una mica sols.

 

Ens han explicat que aquest any volen tornar en tot el seu esplendor! I per fer-ho, necessiten que els acompanyeu quan surtin amb les seves carrosses a saludar a tots els infants de Montmeló, per poder tornar la màgia al carrer i fer realitat els somnis i les il·lusions dels més petits. Així doncs, us volen convidar a formar part de la Comitiva Reial que acompanyarà les carrosses a la Cavalcada del dia 5 de gener.   

 

També ens han dit que tenen algunes sorpreses preparades, però només aquells que s’atreveixin a deixar-se encantar pels Reis Mags d’Orient, podran descobrir els secrets abans d’hora. Si voleu formar part d’una de les experiències més apassionants que es poden gaudir, podeu apuntar-vos a participar a la Cavalcada d’enguany enviant un correu a: comitivareial@montmelo.cat

 

La Comitiva Reial us espera, només amb vosaltres serà possible.Data de modificació: 02/12/2021 16:21:38