Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:49  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Emociona’t un any més!

  • Emociona't

    Emociona't

  • campanya nadal

    campanya nadal

24/11/2021

Després de la bona acollida de la campanya de Nadal de l'any passat, enguany torna per segon any consecutiu amb l'objectiu d'incentivar el comerç local i d'ambientar les festes de Nadal. Comprar a Montmeló tindrà avantatges com entrar en el sorteig de vals de compra i poder personalitzar els regals a la botiga Emocina't.


Compra els teus regals a qualsevol establiment de Montmeló i passa per la Botigueta, amb el tiquet i el regal o el val regal Emociona't perquè t'ho emboliquin gratuïtament amb els elements distintius de la campanya. A més, per cada compra superior a 10 € obtindràs un número per al sorteig de 200 premis en vals de compra de 100 €. Com més compres, més possibilitat de premis, amb un màxim de 3 premis per a la mateixa persona (300 €).


La botigueta estarà oberta fins al dia 5 de gener i cada dia, excepte els diumenges, en horari comercial habitual de matí i de tarda. El sorteig es farà un cop acabada la Campanya de Nadal i els vals es podran bescanviar fins a finals de febrer de 2022 a qualsevol establiment del municipi i parada del mercat que els accepti.


A la Botigueta es podran comprar també diversos articles Emociona't, bosses, diverses peces de roba, imants, davantals... Tots els diners que es recaptin en aquest concepte es destinaran a finalitats solidàries, pensant també en totes aquelles persones amb menys recursos.


Per Nadal, regala emocions; per Nadal, comerç local.Data de modificació: 02/12/2021 13:26:26