Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:05  |  29/11/2021

Data i hora oficial

El temps

Documental “Recuérdame. El principio de la desconexión”

  • Recuérdame. El principio de la desconexión

    Recuérdame. El principio de la desconexión

17/11/2021

Dissabte 13 de novembre per la tarda, la regidoria de Gent Gran va organitzar la segona sessió del projecte d’Universitat Sènior dedicat a la malaltia d’ Alzheimer.

 

L’acte va reunir 80 persones que van gaudir del documental: “Recuérdame: el principio de la desconexión”, que posa nom a l’ entitat que l’ha creat, una associació sense ànim de lucre que amb les seves accions pretén visibilitat la realitat de la malaltia i generar una millor comprensió i consciència social.

 

El documental es va acompanyar amb música en directe. Vam gaudir dels testimonis i ponències del president i sots president de l’ entitat, acompanyats de l’Ares, el seu gos de teràpia, on ens van explicar la gran riquesa que aporta el gos com a element facilitador en les teràpies no farmacològiques, en les persones afectades per l’ Alzheimer.

 

El doctor Antonio Bulbena Vilarrasa, director emèrit de docència i recerca de l’INAD ens va regalar una magnífica ponència sobre el descobriment de la malaltia i com afecta a nivell biològic, funcional i emocional, no només a les persones que la pateixen, sinó també al seu entorn. Una tarda molt emotiva acompanyats de la regidora de gent gran i l’ alcalde de Montmeló que van poder presentar l’acte i posar en valor les polítiques socials que es duen a terme en matèria de Gent Gran al nostre municipi.Data de modificació: 25/11/2021 19:10:47