Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:38  |  29/11/2021

Data i hora oficial

El temps

Quins són els teus coneixements de català?

  • Cursos de català

    Cursos de català

8/11/2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements. 

 

Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, ja es poden sol·licitar a partir del mes de novembre i fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre. El 17 de desembre només es podran inscriure aquelles persones que hagin fet un curs de català en aquests darrers 12 mesos. L'objectiu és facilitar l'ús oral del català entre els alumnes dels primers nivells d'aprenentatge. 

 
La prioritat del CPNL en aquesta inscripció és la continuïtat dels alumnes que van començar el seu itinerari el mes de setembre (amb una inscripció de més de 21.000 alumnes arreu de Catalunya). La resta de persones interessades a fer un curs de català caldrà que acreditin el nivell com a requisit essencial per preparar la inscripció


La prova de col·locació, que té una validesa de 2 anys, és gratuïta i es pot fer en línia o presencialment, però prèviament s'ha de sol·licitar a través de la pàgina web del CNL.  

 
Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. També a través del web, els alumnes disposen de totes les indicacions necessàries per accedir a l'aula virtual, un cop formalitzada la inscripció. 


Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL. 

 

A Montmeló es farà un curs presencial de nivell bàsic de català i un altre en format virtual.Data de modificació: 08/11/2021 13:10:01