Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:52  |  29/11/2021

Data i hora oficial

El temps

A partir del 8 de novembre, s'obre el termini per sol·licitar subvenció pel suport a esportistes en categoria individual, residents al municipi de Montmeló

  • subvenció pel suport a esportistes

    subvenció pel suport a esportistes

8/11/2021

Un cop aprovades les bases generals i específiques per l’obtenció de subvenció pel suport a esportistes en categoria individual, residents al municipi de Montmeló, des del dia 8 i fins al 30 de novembre, pots presentar la teva sol·licitud a la Oficina d’Atenció a la Ciutadania. 

 

Podran sol·licitar la subvenció les persones físiques, residents a Montmeló, practicants de disciplines esportives en categoria individual, que participin en esdeveniments oficials i que no tinguin un contracte professional per fer-ho. Es contemplen les competicions esportives oficials, així com en programes i/o concentracions de tecnificació per la millora de les seves condicions individuals i que no es trobin incloses en cap altre programa municipal de subvencions.

 

En aquest cas les persones que hi vulguin optar, han de complir els requisits de les bases,  cal presentar la següent documentació:

  1. Formulari de sol·licitud de la subvenció omplert
  2. Còpia del DNI 
  3. Documents justificants de les despeses de l’any 2021 que vulguin acreditar 
  4. Documentació acreditativa dels mèrits al·legats.

 

Un cop finalitzat el termini, la documentació entregada serà avaluada segons els barems establerts a les bases i es resoldrà la convocatòria.

 Data de modificació: 08/11/2021 13:51:23