Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:53  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló celebra la I Nit del comerç amb gran èxit de públic

  • Nit del Comerç

    Nit del Comerç

25/10/2021

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló juntament amb l'ajuntament van celebrar aquest passat cap de setmana la primera nit del comerç. Una proposta que neix amb l'objectiu d'implicar a tot el teixit comercial del poble. Una primera edició amb una bona molt bona acollida tant pels comerciants com per la ciutadania.

Una trentena d'establiments de comerç, de serveis i d'alimentació van participar en aquesta primera edició de la Nit del Comerç de Montmeló. La Unió de Botiguers i Comerciants i l'ajuntament van fer un gir a aquesta proposta per fer-la fora de l'horari comercial i portar-la a la nit. L'objectiu ha estat potenciar el comerç local.

Alguns establiments van fer promocions especials en alguns productes. La restauració també va participar amb propostes fent tast de vins o elaborant plats fets especialment per l'ocasió. Durant el transcurs de la fira no va faltar l'ambient festiu i també es van organitzar diferents activitats com tallers infantils o actuacions musicals.

La valoració molt satisfactòria per part de l'organització ja fa pensar un una segona edició que es podria celebrar a la primavera de l'any vinent.

 
 Data de modificació: 28/10/2021 20:44:03