Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:36  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Vols aprendre les diferents dinàmiques de selecció grupal que realitzen les empreses?

  • Room Scape: Selecció Grupal

    Room Scape: Selecció Grupal

27/10/2021

Des del departament de Promoció econòmica ha organitzat una sessió pràctica dirigida a la gent que està en recerca de feina on, mitjançant un room scape, s'aprendran les competències que les empreses avaluen en el procés de selecció.

Ja s'han obert les inscripcions al curs "Room Scape: Selecció Grupal", una sessió molt pràctica on s'experimentarà en primera persona les diferents dinàmiques de selecció grupal que realitzen les empreses en els seus processos de selecció.

Aquesta formació ajudarà als usuaris que estan en cerca de feina a conèixer les competències que les empreses avaluen dels candidats, analitzant posteriorment els comportaments que es deriven de les diferents activitats que es proposen.

Una empresa certificada amb professionals d'alt nivell serà l'encarregada de dur a terme la formació. És una activitat sense cost, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Montmeló. El curs es realitzarà el dijous 4 de novembre de 9:30 a 13.30 h a la G2M (C/Nou, 34).
 
Les inscripcions es fan a través de Promoció Econòmica enviant un e-mail a promoec@montmelo.cat o per telèfon al 93572 00 00 (ext. 142) indicant les vostres dades personals.


Data de modificació: 04/11/2021 11:57:25