Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:23  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Tornen els tallers presencials a La Torreta amb una oferta àmplia i diversa

  • Formulari Online preinscripcions tallers Torreta 2021

    Formulari Online preinscripcions tallers Torreta 2021

  • Guia cultural 2021

    Guia cultural 2021

18/10/2021

Aquest octubre s'ha iniciat el nou curs de tallers del Centre Cultural La Torreta, un curs que comença recuperant la presencialitat i ampliant l'oferta de tallers. Durant el període de preinscripcions es varen rebre al voltant de 170 sol·licituds i finalment el conjunt de tallers de La Torreta compta amb més de 130 persones matriculades.

Enguany l'oferta de tallers contempla una programació regular al llarg del curs, amb tallers creatius com les manualitats i la restauració; o tallers de salut i moviment, com el ioga, la dansa del ventre i els hipopilates. També s'ha incorporat la programació mensual i els tallers monogràfics.


Aquest octubre començaran les primeres sessions del taller de cosmètica natural i al novembre s'impartirà un taller d'autodefensa personal per a dones, juntament amb les segones sessions de cosmètica natural.


Per als tallers mensuals i monogràfics de novembre encara queden places, pel que podeu informar-vos i fer la inscripció al 93 572 10 33 o bé al correu latorreta@montmelo.cat. De la mateixa manera, encara hi sou a temps per començar als tallers de restauració, percussió, manualitats i hipopilates amb nadons.

 

D'altra banda, Nadal ja s'acosta i a La Torreta també s'oferiran monogràfics nadalencs. T'agradaria decorar la taula de Nadal amb un centre floral o bé fer un regal artesanal? Apunta't als tallers d'art floral i enquadernació nadalenca que s'ofereixen!

 Data de modificació: 21/10/2021 20:30:04