Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:17  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Crida a la ciutadania a participar a la Sectorial de Cooperació

  • Sectorial de Cooperació

    Sectorial de Cooperació

4/11/2021

T’agrada la cooperació? Vols implicar-te en com el teu municipi encara els reptes de la cooperació internacional? Montmeló segueix mantenint el seu compromís amb la inclusió, la solidaritat i la participació, i fa una crida a tota la ciutadania, entitats i col·lectius del municipi a participar de la Sectorial de Cooperació del Consell de Poble.

 

La Sectorial de Cooperació és un espai de trobada i coordinació, dins del Consell de Poble, que té l’objectiu d’estimular la participació dels agents socials, la ciutadania i entitats del municipi per fomentar i potenciar la cooperació centrada en la governabilitat democràtica, els drets humans, les polítiques de gènere, la sostenibilitat i el medi ambient, així com promoure la integració i la inclusió de tota la ciutadania.

 

Tanmateix, és un espai de debat sobre com encarem aquests reptes globals com a poble, i per reflexionar sobre les estratègies municipals en l’àmbit de cooperació i solidaritat, impulsant actuacions i projectes concrets que ajudin a sensibilitzar sobre les desigualtats, potenciant la interculturalitat, la pau i la inclusió social.

 

El consell és un element cabdal a l’hora de dinamitzar la participació ciutadana i promoure la governança col·lectiva del nostre poble. Per aquest motiu es vol fer una crida a tothom qui estigui interessat en aquest àmbit a participar de la Sectorial de Cooperació. Si t’agrada i et vols implicar en iniciatives i projectes de cooperació internacional i solidaritat, aquest és un espai perfecte per començar. Us podeu apuntar a través del formulari que trobareu en aquest enllaç. Properament es farà una assemblea amb les persones que hagin mostrat interès en participar d’aquest espai, on es presentaran els projectes que hi ha en marxa a Montmeló i on tothom podrà fer sentir la seva veu.

 

Així doncs, després de la signatura d’un conveni amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), l’Ajuntament segueix treballant en aquesta línia i vol potenciar la Sectorial de Cooperació amb noves veus que ampliïn les perspectives i horitzons que el municipi té en l’àmbit de la cooperació i la solidaritat. A més, de cara a finals de novembre estem preparant unes Jornades de Solidaritat i Cooperació, amb un munt d’activitats encarades a la sensibilització i difusió de projectes de cooperació.

 

Formulari d'alta Sectorial de CooperacióData de modificació: 04/11/2021 14:40:06